Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа стала майданчиком для відкритого спілкування податківців та представників місцевого бізнесу

опубліковано 10 березня 2023 о 12:54

Зі старту роботи у вересні минулого року у межах Комунікаційної податкової платформи вже проведено більше шести десяти зустрічей фахівців податкової з представниками бізнесу та громадських об’єднань. На таких заходах обговорюються і розглядаються на практиці актуальні податкові питання. Таким чином платники стають обізнанішими у нормах застосування Податкового кодексу України та законодавчих новацій, що позитивно впливає на процес ведення ними господарської діяльності.

Одним із найзапитуваніших залишається блокування податкових накладних / розрахунків коригування в ЄРПН. Зокрема, нещодавно відбулася зустріч начальника управлінні оподаткування юридичних осіб Дениса Мельниченка, начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдана Костюка з представником ТОВ «Рудік». Особливу вагу на зустрічі приділили порядку заповнення і подання Таблиці даних платника ПДВ.

Закликаємо представників бізнес-спільноти та інститутів громадянського суспільства надсилати звернення на Комунікаційну податкову платформу: . Відповідальний за комунікацію працівник зв’яжеться з Вами у найкоротший термін для організації зустрічі з фахівцями податкової в онлайн чи офлайн-режимі.