Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порядок подання Таблиці даних платника податку на додану вартість вчергове обговорили на зустрічі з місцевими підприємцями

опубліковано 07 березня 2023 о 16:37

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулась зустріч із керівництвом ТОВ «Агровістастар-Студениця» – засновником товариства Олександром Ващенком та директором Інною Ващенко.

Представниками податкової служби були начальник управління оподаткування юридичних осіб Денис Мельниченко та начальник управління з питань виявлення та оподаткування податкових ризиків Богдан Костюк.

Темою зустрічі вкотре став порядок подання Таблиці даних платника податку на додану вартість.

Таблиця даних платника податку – це інформація про специфіку діяльності платника ПДВ, подання якої є правом незалежно від факту зупинення реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, яка подається платником податку в електронній формі засобами електронного зв’язку.

Таблиця подається за встановленою формою, разом з Поясненням, в якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку.

Таблиця з поясненнями розглядається комісією регіонального рівня протягом п’яти робочих днів після її отримання. За результатами розгляду приймається рішення про врахування або неврахування Таблиці, яке надсилається платнику в порядку, встановленому ст. 42 Податкового кодексу України.

Нагадуємо, що у разі виникнення запитань з питань оподаткування юридичних осіб можна зателефонувати на гарячі лінії: (0412) 413889, (098) 3681877, (0412) 418076, (097) 3650339.

Або звернутися на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Житомирській області: zt.ikc@tax.gov.ua.