Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шляхи погашення заборгованості обговорили під час зустрічі

опубліковано 01 березня 2023 о 15:35

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася зустріч начальника управління по роботі з податковим боргом Алли Бех та юриста Державного підприємства «Дослідне господарство «Рихальське» Володимира Фролкова з питання погашення заборгованості по податках і зборах. Зустріч відбулась за зверненням на Комунікаційну податкову платформу.

Підприємство займається вирощуванням зернових культур (крiм рису), бобових культур i насiння олiйних культур, розведенням великої рогатої худоби молочних порід. З 2018 року платник перебував у стані банкрутства у процедурі розпорядження майном, проте на цей час підприємство вживає заходи щодо відновлення виробництва.

Під час зустрічі учасники детально обговорили шляхи погашення заборгованості перед бюджетом, розглянули питання сплати податків та можливі заходи стягнення відповідно до норм податкового законодавства.

Володимир Фролков зазначив, що погашення заборгованості перед бюджетом планується за рахунок реалізації посівного матеріалу, переробки тваринницької продукції. Зокрема, заплановано навесні засіяти ярими культурами близько 1000 га земельних угідь.

Нагадуємо представникам громадськості та підприємцям, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку можна звернутися для оперативного вирішення будь-яких питань. Електронна пошта для звернень: zt.ikc@tax.gov.ua.  

З питання зупинення реєстрації податкових накладних можна зателефонувати на гарячі лінії: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.