Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: відбулася чергова зустріч щодо відповідності платника критеріям ризиковості

опубліковано 27 лютого 2023 о 15:37

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області проведено чергову зустріч у межах роботи Комунікаційної податкової платформи. Цього разу на платформу звернулися представники міського відділення ВГО «Асоціація платників податків України» у м. Житомирі та ТОВ «Вікінг Ойл Україна».

Торгова компанія «Вікінг Ойл Україна» займається роздрібною торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів.

Участь у зустрічі взяли заступник директора ТОВ «Вікінг Ойл Україна» Ігор Антоненко, бухгалтер товариства Олександр Самчук та начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк. 

Під час розмови було зосереджено увагу на документах, які підприємству необхідно надати контролюючому органу для виключення його з категорії ризикових. Також розглянуто особливості подання Таблиці даних платника ПДВ, що в майбутньому убезпечить зупинення реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. 

Крім того, Богдан Костюк звернув увагу присутніх, що продовжено граничні терміни реєстрації податкових накладних: для податкових накладних, складених з 1 до 15 числа місяця, – на 5 календарних днів, а для податкових накладних, складених з 16 до останнього числа місяця, – на 3 календарних дні.