Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію

опубліковано 27 лютого 2023 о 13:20

Сьогодні між Головним управлінням ДПС у Житомирській області та Центрально-Західним міжрегіональним управлінням Державної служба з питань праці підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію. 

Меморандум підписали в. о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Олександр М’ясковський та начальник Центрально-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віталій Подорожній. 

Метою Меморандуму є поєднання зусиль сторін щодо формування сприятливого середовища на ринку праці, забезпечення реалізації державної політики у сфері державного контролю за додержанням вимог законодавства про охорону праці, про працю та зайнятість населення, запобіганню «тіньової» зайнятості й виплати доходів без сплати належних сум податків, зборів, внесків до бюджету. 

«Це вагомий крок у напрямі посилення боротьби з нелегальним працевлаштуванням, організацією та проведенням спільних заходів, що дасть нам змогу підвищити ефективність роботи шляхом оперативного обміну необхідною інформацією», – зазначив під час підписання документа Олександр М’ясковський.

Сторони висловили небезпідставні сподівання про якнайшвидше значне підвищення ефективності роботи обох відомств у цьому напрямі