Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Завдяки Комунікаційній податковій платформі податківцям області вдається налагодити ефективний діалог з бізнесом

опубліковано 23 лютого 2023 о 16:38

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області продовжує ефективно працювати такий формат спілкування з платниками, як Комунікаційна податкова платформа. За допомогою цієї платформи комунікація з бізнес-спільнотою і громадськістю проходить оперативно і якісно.

Вкотре сьогодні, за зверненням на платформу, відбулася зустріч з представниками ТОВ «Олімпік Колор» щодо віднесення платника до категорії ризиковості. Товариство займається виробництвом фарб, лаків і подібної продукції.

Під час зустрічі начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк детально зупинився на переліку документів підтвердження провадження діяльності, необхідних для подання на розгляд Комісії щодо виключення платника з переліку ризикових.

Крім того податківець наголосив на необхідності подання Таблиці даних платника податку на додану вартість, яка подається платником податку в електронній формі засобами електронного зв’язку разом з поясненням, в якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку. Таблиця даних убезпечить платника в майбутньому від блокування податкової накладної чи допоможе розблокувати таку, якщо її реєстрація уже призупинена.

Нагадуємо, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонують телефони «гарячих ліній» з питань блокування податкових накладних / розрахунків коригування: (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882, (097) 001-18-57.