Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Реєстрацію податкових накладних вчергове обговорили під час зустрічі у межах Комунікаційної податкової платформи

опубліковано 20 лютого 2023 о 16:32

Вкотре, в межах роботи Комунікаційної податкової платформи, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулась робоча зустріч з бухгалтером ФОП Шрам А.І. Наталією Соловйовою щодо порядку прийняття Таблиці даних платника податків.

Участь у зустрічі також взяли начальник управління оподаткування юридичних осіб Денис Мельниченко та начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк.

Обговорили, зокрема, нюанси заповнення Таблиці даних, особливості подання Повідомлення про надання пояснень та копій документів щодо податкових накладних / розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено. Крім того, платнику на конкретних прикладах вказали помилки, що були допущені під час заповнення Таблиці даних, та надали рекомендації щодо їх усунення.

Нагадуємо представникам громадськості та підприємцям, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку можна звернутися для оперативного вирішення будь-яких питань. Електронна пошта для звернень: zt.ikc@tax.gov.ua. 

З питання зупинення реєстрації податкових накладних можна зателефонувати на гарячі лінії: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.