Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Подарували тепло й увагу вихованцям Вишевицької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату

опубліковано 14 лютого 2023 о 16:57

Сьогодні, за сприяння Житомирської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників органів державної податкової служби представники Головного управління ДПС області завітали до вихованців Вишевицької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. До заходу також долучився колектив ТМ «Кофеїн». 

З цією школою - інтернатом склались добрі традиції. Звісно ж, допомога від всіх, хто відчуває відповідальність за життя маленьких громадян України з особливими потребами, завжди доречна. 

Милих, щирих і завжди усміхнених дітей цього закладу не змогли залишити без уваги і, звичайно ж, подарунків. Серед солодощів, фруктів також інші речі, які є необхідними для навчання вихованців та будуть використовуватись ними повсякчас у побуті. 

Змінити щоденні, навчальні турботи та створити святкові емоції діткам допомогли мультиплікаційні герої, які подарували для вихованців програму з веселими конкурсами та іншими розвагами. 

В свій час дітки також підготували флеш-моб з жовто-блакитними стрічками, під патріотичні пісні про такий очікуваний мир на Україні. 

Всі вихованці були неймовірно щасливими за створений святковий настрій та  обмінялись яскравими валентинками між собою.

Турбота про вихованців – це обов’язок, аби зробити  їхнє життя яскравішим, подарувати щирі емоції та отримати навзаєм сонячні посмішки та сяючі погляди оченят.