Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В. о. начальника ГУ ДПС у Житомирській області Олександр М’ясковський обговорив джерела наповнення місцевого бюджету з головою Березівської СТГ Михайлом Яромовим

опубліковано 31 січня 2023 о 16:55

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася робоча зустріч в. о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Олександра М’ясковського з представниками Березівської сільської територіальної громади. Зокрема з головою Березівської СТГ Михайлом Яромовим, начальником ЦНАПу Березівської сільської ради Максимом Ватульєвим та т. в. о. завідувача фінансового відділу Артемом Турським. Також участь у зустрічі взяли начальник управління оподаткування фізичних осіб Олександр Мушицький та заступник начальника Житомирської ДПІ Алла Якімчук.

Податківці та представники місцевого самоврядування обговорили такі актуальні питання, як легалізація виплати заробітної плати і зайнятості населення, погашення заборгованості зі сплати податків та забезпечення наповнення місцевого бюджету. Учасники зустрічі погодилися, що досягнути успіху у цих напрямах можна лише за умови співпраці податкової служби та представників влади. А також завдяки роз’яснювальній роботі серед громадян щодо важливості вчасної і у повному обсязі сплати податків як основи економічної стабільності, а отже й обороноздатності держави.

«Державна податкова служба відкрита до спільної роботи з громадськістю, бізнесом та владою в інтересах України. Фахівці Головного управління ДПС у Житомирській області постійно проводять зустрічі з платниками податків – ми відкриті до спілкування з метою пошуку шляхів вирішення проблемних питань і удосконалення порядку надання адміністративних послуг. Не менш важливими та ефективними є зустрічі з очільниками територіальних громад. Впевнений, що спільними зусиллями місцеві бюджети у 2023 році будуть наповнені відповідно до запланованих показників», – резюмував результати зустріч в. о. начальника ГУ ДПС у Житомирській області Олександр М’ясковський.