Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В. о. начальника ГУ ДПС у Житомирській області Олександр М’ясковський провів робочі зустрічі з представниками ОТГ

опубліковано 27 січня 2023 о 17:06

Сьогодні, 27 січня, відбулася робоча зустріч в. о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Олександра М’ясковського з представниками деяких місцевих територіальних громад. Зокрема, з головою Тетерівської сільської територіальної громади Валентиною Ільницькою та працівником фінансового відділу Ларисою Пшеничних, і секретарем Новогуйвинської селищної ради Олександром Ловинюком. Також участь у робочій зустрічі взяли начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Житомирській області Олександр Мушицький та заступника начальника Житомирської ДПІ Алла Якімчук.

Серед обговорених тем – наповнення місцевого бюджету завдяки вчасній і в повній мірі сплаті податків, що, у свою чергу, є джерелом стабільності й розвитку об’єднаних територіальних громад.

Наповнення саме місцевого бюджету відбувається, зокрема, за рахунок сплати фізичними особами земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Саме тому податкова та представники місцевого самоврядування активно співпрацюють у цьому напрямі.

Іншим важливим питанням є виведення із тіні трудових відносин – це не лише наповнення бюджету, але й, насамперед, соціальні гарантії для працівників.

Головне управління ДПС у Житомирській області завжди відкрите до спілкування з представниками влади, бізнесу та громадськості. Постійні зустрічі в межах роботи Комунікаційної податкової платформи та на інших майданчиках дають змогу податківцям надавати інформаційну підтримку платникам щодо новацій та практичного застосування податкового законодавства, а також чітко розуміти ті ділянки роботи щодо обслуговування платників, що потребують модернізації.