Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: відбулася онлайн-зустріч з представниками ТОВ «БАРАНІВКА-АГРО»

опубліковано 16 січня 2023 о 15:56

Сьогодні за ініціативи Генерального директора Всеукраїнської громадської організації АППУ Людмили Герасименко в межах роботи Комунікаційної податкової платформи відбулася робоча онлайн-зустріч.

Вкотре розглядалося питання з механізму розблокування податкових накладних / розрахунків коригування в ЄРПН, зокрема обговорення питання неприйняття Таблиць даних з представниками підприємства – співвласниками групи компаній родини Мерхеж, до складу якої входить ТОВ «БАРАНІВКА-АГРО», Родріга Мерхежата, Радника керівника з питань бухгалтерського та податкового обліку Оксани Симоненко.

Основним з видів діяльності ТОВ «БАРАНІВКА-АГРО» є вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

Підприємство перебуває на спрощеній системі оподаткування як сільськогосподарське підприємство – платник єдиного податку 4 групи.

В обговорені питань взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Олександр М’ясковський, начальник управління оподаткування юридичних осіб Денис Мельниченко, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк.

Під час заходу сторони обговорили причини які зумовлюють зупинку реєстрації податкових накладних, а також кроки, яких слід вжити представникам товариства для їх розблокування. Зокрема, завжди важливим є подання коректно заповненої Таблиці даних платника ПДВ.

Денис Мельниченко зазначив, що на черговому засіданні роботи Комісії будуть розглянуті пояснення товариства, копії документів до Таблиці даних платника та прийняті відповідні рішення.

Нагадуємо, що у Житомирській області працює Комунікаційна податкова платформа  – майданчик для оперативного й ефективного спілкування податківців та платників податків. Електронна адреса для звернень: zt.ikc@tax.gov.ua.

З питань блокування податкових накладних / розрахунків коригування в ЄРПН телефонуйте за номерами гарячих ліній: (0412) 413-872(0412) 413-876(0412) 413-882(097) 001-18-57.