Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники бізнесу можуть звернутися на Комунікаційну податкову платформу та отримати фахову допомогу у практичному застосуванні податкового законодавства

опубліковано 13 січня 2023 о 14:49

Питання зупинки реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в ЄРПН не втрачає актуальності серед представників бізнесу. Причини блокування накладних часто потребують обговорення з представниками контролюючих органів, зокрема для цього у Головному управлінні ДПС у Житомирській області працює Комунікаційна податкова платформа. Під час робочих зустрічей з платниками податків в межах платформи фахівці податкової надають практичні поради щодо застосування податкового законодавства.

Сьогодні начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк та заступник начальника управління Вадим Бевз в чергове зустрілися з представниками ТОВ «Північноукраїнський аграрно-експортний альянс». Під час зустрічі обговорили порядок підготовки й подання пакету документів, необхідного для розблокування податкових накладних товариства.

Нагадуємо, що в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонують телефони «гарячих ліній» з питань блокування податкових накладних / розрахунків коригування: (0412) 413-872(0412) 413-876(0412) 413-882(097) 001-18-57.

Електронна скринька для звернень на Комунікаційну податкову платформу – zt.ikc@tax.gov.ua.