Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

НАЗК оновило функцію «Дані для декларації» та додало інформацію про доходи

опубліковано 12 січня 2023 о 13:08

Головне управління ДПС у Житомирській області інформує, що тепер декларанти можуть отримати майже всю необхідну інформацію для заповнення декларації за різні періоди, тобто можливо переглянути не лише інформацію про власні об’єкти нерухомості, об’єкти незавершеного будівництва, автомобілі, спадщину чи наявні обтяження нерухомого майна, але й власні доходи. Джерелами надання інформації є Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, Державний земельний кадастр, Єдиний державний реєстр транспортних засобів, Державний реєстр обтяжень рухомого майна, Державний реєстр фізичних осіб – платників податків та Спадковий реєстр.

У зв’язку із внесеними змінами до Реєстру декларацій, збільшилася кількість інформації та підвищилася її актуальність. Додано корисні посилання на джерела інформації, де суб’єкт декларування може переглянути інформацію про свої активи й доходи.

Окремо до кожного розділу декларації додано активні посилання на актуальні роз’яснення НАЗК щодо правил заповнення окремих полів декларації.

Зазначеною функцією можливо скористатись шляхом переходу через персональний кабінет у Реєстрі декларацій за адресою https://portal.nazk.gov.ua/login.