Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На підтримку ЗСУ платники податків Житомирщини перерахували понад 935 мільйонів гривень військового збору

опубліковано 11 січня 2023 о 15:12

Упродовж 2022 року платниками податків області перераховано до державного бюджету 935,3 мільйонів гривень військового збору. Порівняно з 2021 роком надходження збору зросли на 73,2% або на 395 мільйонів гривень. У грудні надійшло 118,8 мільйонів гривень. Про це повідомили у Головному управлінні ДПС у Житомирській області.

Нагадуємо, що військовий збір – це внесок кожного офіційно працюючого українця на підтримку Збройних Сил України. Ставка збору не змінювалася протягом останніх років і становить 1,5% об’єкта оподаткування.

У разі виникнення у бізнесу або громадськості питань стосовно застосовування податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, у них є можливість звернутись на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Житомирській області за адресою zt.ikc@tax.gov.ua.Ця платформа створена задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку.

Дякуємо платникам за фінансову підтримку ЗСУ!