Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа – додатковий майданчик для роз’яснення податкового законодавства та його новацій

опубліковано 10 січня 2023 о 15:36

Платники податків Житомирщини продовжують звертатися на Комунікаційну податкову платформу, а найактуальнішим сьогодні питанням залишається блокування податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. Власне саме це питання стало темою зустрічі фахівців Головного управління ДПС у Житомирській області та представниками ТОВ «Північноукраїнський аграрно-експортний альянс».

Зокрема начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк та заступник начальника управління Вадим Бевз постійно беруть участь у зустрічах з місцевим бізнесом, а також проводять онлайн-семінари для платників податків. Мета – роз’яснення діючих норм податкового законодавства щодо порядку реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та їх практичне застосування.

Для участі в онлайн заходах Головного управління ДПС Житомирській області слідкуйте за анонсами на субсайті відомства – https://zt.tax.gov.ua/anonsi-ark/ та сторінці у мережі Фейсбук – https://www.facebook.com/tax.zhytomyr.

Також в Головному управлінні ДПС у Житомирській області функціонують телефони «гарячих ліній» з питань блокування податкових накладних / розрахунків коригування: (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882, (097) 001-18-57.

Електронна скринька для звернень на Комунікаційну податкову платформу – zt.ikc@tax.gov.ua.