Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про порядок подання Таблиці даних платника податків під час зустрічі

опубліковано 23 грудня 2022 о 16:58

У Головному управлінні ДПС у Житомирський області, в межах роботи Комунікаційної податкової платформи, відбулась чергова зустріч з питання зупинення реєстрації податкових накладних, зокрема, подання Таблиці даних платника податків.

Участь у зустрічі взяли заступник начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Вадим Бевз, заступник начальника відділу моніторингу операцій та ризиків, роботи з ризиками Олександр Кириченко та директор ТОВ «ВК СК «Імперіал» Олена Маштакова.

Під час заходу особливу увагу приділили питанню заповнення та подання Таблиці даних платника податку.

Вадим Бевз звернув увагу, що Таблиця даних платників податків подається разом із поясненням, в якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку. Платник податку має право подати Таблицю без наявності факту зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. Крім того, Таблиця даних заповнюється та подається тільки в електронному вигляді.

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області нагадують, що для отримання консультації з питань блокування податкових накладних телефонуйте:

(0412) 413-872

(0412) 413-876

(0412) 413-882

(097)0011857

Щоб скористатися таким каналом комунікації, як Комунікаційна податкова платформа, необхідно надіслати звернення на електронну адресу: zt.ikc@tax.gov.ua. Фахівці податкової служби розглянуть запит та обов’язково з Вами зв’яжуться.