Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці привітали вихованців Вишевицької школи-інтернату з Днем Святого Миколая

опубліковано 19 грудня 2022 о 18:24

Вже традиційно, в День Святого Миколая, керівництво податкової служби у Житомирській області відвідали комунальний навчальний заклад «Вишевицька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» Житомирської обласної ради та привітали зі святом його вихованців.

Святкові емоції діткам подарували мультиплікаційні герої – Фіксик та Міньйон, які підготували для діток святкову програму з веселими конкурсами, квестами та іншими розвагами. На свято також завітав Святий Миколай, якому дітки змогли розповісти віршики, заспівати пісеньки та, звичайно ж, отримати смачні подарунки.

Зі святом діток привітали в. о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Олександр М’ясковський та заступник начальника відомства Алла Бех.

«Постійна підтримка тих, хто цього потребує, а особливо допомога дітям – це наш обов’язок. Тому сьогодні ми завітали до вихованців школи-інтернату у Вишевицьку. Власне кажучи, влаштовувати свято для дітей з нагоди Дня святого Миколая – це гарна щорічна традиція податкової у Житомирській області», – зазначає в. о. начальника Олександр М’ясковський.

Діти були неймовірно щасливими та віддячили своїми усмішками і гарним настроєм, а адміністрація школи-інтернату – теплими словами подяки.

У КНЗ «Вишевицька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» Житомирської обласної ради навчається 84 дитини віком від 6 до 18 років. Вихованці закладу отримують загальну середню освіту, а також займаються у творчих і спортивних гуртках.