Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час чергової зустрічі на Комунікаційній податковій платформі обговорили особливості застосування нульової ставки ПДВ

опубліковано 14 грудня 2022 о 17:05

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області проведено чергову зустріч у межах роботи Комунікаційної податкової платформи. Цього разу на платформу звернулися представники міського відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в м. Житомирі та ТОВ «Вікінг Ойл Україна».

Безпосередні учасники зустрічі – бухгалтер ТОВ «Вікінг Ойл Україна» Олександр Самчук, начальник управління оподаткування юридичних осіб Денис Мельниченко, заступник начальника управління оподаткування юридичних осіб Анжеліка Бевза та начальник відділу адміністрування ПДВ Василь Полончук.

Торгова компанія «Вікінг Ойл Україна» займається роздрібною торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів.

Під час зустрічі фахівці податкового органу обговорили особливості застосування нульової ставки ПДВ щодо операцій з постачання товарів для забезпечення транспорту підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій.