Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі з місцевим підприємцем податківці в чергове обговорили питання блокування податкових накладних

опубліковано 13 грудня 2022 о 14:44

Сьогодні, 13 грудня 2022 року, у межах діяльності Комунікаційної податкової платформи, відбулася онлайн зустріч начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Житомирській області Богдана Костюка з директором ТОВ «БелазУкрРемСервіс» Сергієм Слобоженюком.

Підприємство здійснює діяльність технічного обслуговування та ремонту автотранспортних засобів.

Під час зустрічі розглянули питання, що стосуються блокування реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та подання Таблиці даних платника ПДВ.

Особливу увагу приділено питанню віднесення платника податків до ризикового та змінам, внесеним постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1154 до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165.

Нагадуємо, що продовжує працювати Комунікаційна податкова платформа. Для якісного та ефективного зворотного зв’язку між платниками і податковою службою області надсилайте свої звернення на електронну скриньку – zt.ikc@tax.gov.ua.