Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі з аграріями про умови блокування податкових накладних

опубліковано 24 листопада 2022 о 15:27

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбувся онлайн-семінар з представниками аграрного сектору області, членами Всеукраїнської аграрної Ради.

Спікер семінару – начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк.

Темою заходу стало найбільш резонансне наразі серед підприємців питання, особливо для аграрного сектору, – блокування податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Богдан Костюк акцентував увагу присутніх на змінах, внесених Постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1154 до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Крім того, надав роз’яснення щодо того, як подати документи на розблокування ПН/РК та звернув увагу на важливість подання Таблиць даних платника та пояснень до них задля упередження зупинення реєстрації податкових накладних.

Головне управління ДПС у Житомирській області наголошує, що податкова служба області завжди готова до спілкування та надання допомоги платникам податків.

Отримати інформаційну допомогу з питань блокування / розблокування податкових накладних можна за телефонами «гарячих ліній»: (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882, (097) 001 18 57.

Або звернутись на Комунікаційну податкову платформу, написавши лист на електронну адресу: zt.ikc@tax.gov.ua.