Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нагадуємо, що в області працює Комунікаційна податкова платформа – майданчик для ефективного спілкування підприємців і податківців

опубліковано 18 листопада 2022 о 14:36

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, в межах роботи Комунікаційної податкової платформи, відбулась зустріч з представником ТОВ «Райки-Агроплюс» щодо зупинення реєстрації податкових накладних.

Начальник управління з питань виявлення та оподаткування податкових ризиків Богдан Костюк детально зупинився на основних аспектах Порядку зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в ЄРПН, а саме, на необхідному переліку документів для розгляду питання виключення платника ПДВ з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості.

Додатково Богдан Костюк звернув увагу на Зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної чи розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, які внесені Постановою КМУ від 12.10.2022 року № 1154 до Постанови № 1165.

Нагадуємо, що в податковій службі області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку може звернутися платник чи представник громадського об’єднання для оперативного вирішення будь-яких питань, у тому числі – зупинення реєстрації податкової накладної чи розрахунку коригування в ЄРПН. Для цього необхідно написати звернення на електронну адресу: zt.ikc@tax.gov.ua.

Також платники можуть звернутися на «гарячі лінії» з цього питання за телефонами: (097) 001 18 57, (0412) 413-872, (0412) 413-876, (0412) 413-882.