Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З роботою ЦОПу Житомирської ДПІ ознайомили студентів Поліського національного університету

опубліковано 16 листопада 2022 о 09:54

Податківці провели екскурсію житомирським ЦОПом для студентів 1-2 курсів Поліського національного університету, що навчаються на кафедрі Бухгалтерського обліку, оподаткування і аудиту на спеціальності «Облік і оподаткування».

З алгоритмом роботи Центру обслуговування платників молодь ознайомили начальник Житомирської ДПІ Олександр М’ясковський та заступник начальника Алла Якімчук. Так студентам показали як формується черга до фахівців, що надають податкові консультації та адміністративні послуги, а також розповіли, власне, про послуги, які можна отримати, звернувшись до ЦОПу.

Також студентів поінформували про кампанії декларування – щорічне та одноразове (спеціальне). Так, зокрема, на можливості отримати податкову знижку за навчання наголосила завідуюча сектором інформаційної взаємодії ГУ ДПС в області Алла Корнійчук: нагадуємо, що для цього необхідно подати Декларацію про майновий стан та доходи, отримані у 2021 році до 31 грудня включно.

Крім того, увагу студентів звернули на особливості працевлаштування до податкових органів після завершення ними навчання у виші.