Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустрічі з питань роз’яснення змін щодо зупинення реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування тривають

опубліковано 08 листопада 2022 о 16:28

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області в чергове відбулася зустріч з представниками бізнес-спільноти щодо роз’яснення змін Порядку блокування податкових накладних / розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Спікерами заходу були в.о. начальника відомства Сергій Красиленко, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк.

Сергій Красиленко зазначив, що зміни, внесені Постановою Кабінету Міністрів України № 1165 до Порядку реєстрації податкових накладних і розрахунків коригування в ЄРПН, викликають чимало запитань у представників бізнесу, тому такі зустрічі мають за мету максимально допомогти у вирішенні проблем із блокуванням податкових накладних. 

Також фахівці податкової служби окрему увагу присутніх звернули на дотримання порядку подання Таблиць даних та пояснень до них з метою подальшого упередження зупинки реєстрації податкових накладних платників реального сектору економіки.

Нагадуємо, що при Головному управлінні функціонують «гарячі лінії» з питань зупинення реєстрації податкових накладних / розрахунків коригування в ЄРПН, за якими можна звертатися для отримання консультаційної підтримки: https://zt.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/627650.html.