Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: відбулась зустріч з ВГО «Асоціація платників податків України»

опубліковано 13 жовтня 2022 о 16:52

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області в межах Комунікаційної податкової платформи відбулась зустріч очільника податкової служби області Сергія Красиленка з генеральним директором Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Людмилою Герасименко, а також з представниками групи компаній родини Мерхеж, до складу якого входить ТОВ «БАРАНІВКА-АГРО».

Участь у зустрічі також взяли начальник управління оподаткування юридичних осіб Денис Мельниченко та начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк.

В ході діалогу податківці надали ґрунтовні роз’яснення платнику податків щодо порядку реєстрації податкових накладних та на що слід звертати увагу при наданні пояснення. Крім того звернули увагу на порядок розгляду документів щодо виключення з переліку платників, що відповідають критеріям ризиковості, дії у випадку отримання рішення про відповідність критеріям ризиковості платника ПДВ тощо.

Сергій Красиленко зазначив, що одним з важливих пріоритетів роботи податкової служби області є підтримка прозорих відносин з громадськістю та бізнес-спільнотою, особливо у контексті реєстрації податкових накладних, а оперативне забезпечення діалогу є дієвим механізмом реагування на запити представників бізнесу. І саме комунікаційна податкова платформа – це ефективний майданчик допомоги бізнесу у вирішенні проблемних питань, які виникають у їх діяльності.