Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація із бізнес-спільнотою

опубліковано 23 вересня 2022 о 11:38

Головне управління ДПС у Житомирській області продовжує комунікацію з платниками податків.

Цього разу на зустрічі було розглянуто перспективи сплати податку на додану вартість, податку на прибуток у період дії воєнного стану, з’ясовано проблемні питання у діяльності товариства.

Начальник управління оподаткування юридичних осіб Денис Мельниченко, заступник начальника управління оподаткування юридичних осіб – начальник відділу адміністрування ПДВ Анжеліка Бевза, начальник Житомирського відділу податків і зборів з юридичних осіб Олена Ткачук  провели зустріч з керівними особами товариства, основним видом діяльності якого є роздрібна торгівля автомобілями.

Посадовими особами ГУ ДПС у Житомирській області поінформовано про показники декларування податків по відповідній галузі, як по області, так і по Україні. Керівні особи товариства доповіли про фактори, що вплинули на рівень сплати податків в умовах воєнного часу, серед яких і різке зростання вартості курсу гривні, мобілізації працівників тощо.

Розуміючи необхідність виконання податкового обов’язку, досягнуто спільної домовленості про своєчасність та повноту сплати податків до бюджету.

Комунікаційна податкова платформа – це сучасний та дієвий формат спілкування між платниками податків та податковими органами. Запрошуємо представників бізнес-спільноти та інститутів громадянського суспільства Житомирщини до діалогу: звернення надсилайте на електронну скриньку – zt.ikc@tax.gov.ua.