Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: фахівці податкової продовжують спілкуватися з місцевим бізнесом щодо розблокування податкових накладних

опубліковано 21 вересня 2022 о 14:17

Питання блокування податкових накладних залишається актуальним серед платників податків Житомирщини. Так, після відповідного звернення на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Житомирській області, відбулася зустріч керівника ТОВ «ВІКЕНЕРГО» Миколи Лавренюка, керівника Міського відділення ВГО «Асоціація платників податків України» Олени Астахової з фахівцями податкової.

Начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк, начальник управління оподаткування юридичних осіб Денис Мельниченко детально обговорили з представником ТОВ «ВІКЕНЕРГО» підстави зупинення для підприємства реєстрації податкових накладних в ЄРПН,  вимоги  щодо правильності надання пояснень та копій документів, необхідних для розгляду питання прийняття контролюючим органом рішення про реєстрацію податкової накладної / розрахунку коригування в Реєстрі.

Микола Лавренюк та Олена Астахова подякували податківцям за конструктивний діалог та алгоритм дій товариства з метою розблокування податкових накладних.

Комунікаційна податкова платформа – це сучасний та дієвий формат спілкування між платниками податків та податковими органами. Запрошуємо представників бізнес-спільноти та інститутів громадянського суспільства Житомирщини до діалогу: звернення надсилайте на електронну скриньку – zt.ikc@tax.gov.ua.