Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: відбулася зустріч з аграріями області

опубліковано 18 серпня 2022 о 17:20

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області, в межах роботи Комунікаційної податкової платформи, відбувся онлайн-вебінар для керівників та бухгалтерів агропідприємств регіону з питання блокування податкових накладних / розрахунків коригування.

Вебінар відкрив в. о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Сергій Красиленко. Він подякував ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» у Житомирській області за звернення на Комунікаційну податкову платформу і сприяння в організації заходу, та аграріям нашої області за позитивну оцінку запропонованого податковою подібного формату спілкування й участь у заході.

Захід відбувся за активної участі голови ТВ ВГО АППУ в Житомирській області Геннадія Карпінського, керівника МВ ВГО АППУ у м. Житомирі Олени Астахової, начальника управління оподаткування юридичних осіб Дениса Мельниченка, начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдана Костюка.

Під час заходу представники податкової служби докладно пояснили алгоритм дій платника ПДВ у разі зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, особливо – на ситуаціях, що виникають саме у сільськогосподарських підприємств.

Представники агропідприємств області під час вебінару отримали фахові відповіді на свої запитання та зауважили необхідність проведення таких заходів у подальшому.

Сергій Красиленко наголосив, що фахівці Головного управління ДПС у Житомирській області завжди готові до діалогу з бізнесом, особливо у разі виникнення нагальних питань, а також зазначив, що для якісного та оперативного спілкування розпочала роботу Комунікаційна податкова платформа. Всі звернення, які надійдуть на платформу, отримають зворотний зв’язок від податківців Житомирщини.