Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась зустріч з питання блокування реєстрації ПН/РК

опубліковано 04 серпня 2022 о 16:48

Сьогодні, 4 серпня 2022 року, в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася онлайн-зустріч  з ПОСП «Колос», за ініціативи та участі заступника генерального директора з адвокації асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Марії Ревенко.

Участь у заході взяв в.о. начальника податкової служби області Сергій Красиленко, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк, керівники структурних підрозділів.

Основним питанням на зустрічі розглядали блокування реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування в ЄРПН.

Фахівцями податкової було проаналізувано ситуацію, що виникла у ПОСП «Колос» та причину блокування реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування та надано рекомендації щодо формування повного пакету підтверджуючих документів, які необхідні для розблокування податкових накладних/розрахунків коригування.

Богдан Костюк проінформував платника, що за результатами проведеної комунікації з Державною податковою службою України на сьогодні вже визначено терміни усунення проблеми.

«Податкова служба оперативно реагує на звернення платників податків. Зокрема, один з таких форматів співпраці податкової з бізнесом та громадськістю – це Комунікаційна податкова платформа, що дозволить активізувати діалог між податковою та представниками бізнес-спільноти з метою вирішення питань, які виникають в умовах  сьогодення» - зазначив Сергій Красиленко.

Учасники подякували податківцям за зустріч та відкритість до подальшої співпраці.