Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Напрями реалізації інформаційної кампанії «Виходь на світло» обговорили під час зустрічі

опубліковано 27 липня 2022 о 16:50

Сьогодні, у межах інформаційної кампанії «Виходь на світло!», відбувся круглий стіл за участі керівництва Управління Держпраці у Житомирській області та Головного управління ДПС у Житомирській області.

Під час круглого столу обговорили шляхи взаємодії з метою подолання незадекларованої праці в регіоні та окреслили можливості подальшої співпраці у межах проведення кампанії.

Як зазначила під час зустрічі заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Алла Бех, надзвичайно важливо донести до кожного працівника і роботодавця необхідність дотримання вимог трудового законодавства та офіційного оформлення трудових відносин.

Головне управління ДПС у Житомирській області надає інформаційну підтримку для ознайомлення громадян з вимогами законодавства щодо офіційного оформлення найманої праці та негативного впливу нелегальних трудових відносин як на майбутнє працівників, так і надходження до бюджетів.

Зокрема недопущення виплати заробітної плати у розмірах нижче мінімально встановленого рівня, що в свою чергу впливає на надходження ПДФО, військового збору та єдиного внеску до бюджету.

Спільна робота з Держпраці допомагає аналізувати виявлені порушення та в майбутньому працюватиме на їх упередження.

Допоможемо нашій країні на шляху до Перемоги!