Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась онлайн-зустріч з представниками територіальних громад Житомирщини

опубліковано 20 червня 2022 о 18:00

Сьогодні, 20 червня, за ініціативи Регіонального офісу Програми «U-LEAD із Європою» в Житомирській області в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулась cпільна інформаційна сесія для представників територіальних громад.

В заході взяли участь - начальник відділу адміністрування місцевих податків і зборів з юридичних осіб, рентної плати та екологічного податку управління податкового адміністрування юридичних осіб Геннадій Вручинський, начальник відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб Микола Молодковець, радник з питань муніципальних фінансів та управління Регіонального офісу «U-LEAD із Європою» Георгій Федорук.

В ході заходу фахівці податкової розповіли представникам територіальних громад про особливості сплати земельного податку, орендної плати, податку на нерухомість, екологічного податку та рентних платежів суб’єктами господарювання в період дії військового часу.

«Спільним завданням, яке стоїть як перед податковою службою так і територіальними громадами – це забезпечення наповнення місцевих бюджетів та пошуку резервів їх наповнення. І в даному випадку, ефективна співпраця між органами влади дозволяє забезпечити громаду додатковими фінансовими ресурсами для подальшого їх розвитку, особливо в період воєнного часу» - зазначив Микола Молодковець.

Захід пройшов в формі діалогу, під час якого представники територіальних громад отримали відповіді на всі питання, які їх цікавили.