Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новоград-Волинському районі об’єкти роздрібної торгівлі пальним перевірили на дотримання правил ціноутворення

опубліковано 27 травня 2022 о 14:00

Розпочато перевірки суб’єктів господарювання щодо недопущення необґрунтованого завищення ними цін на низку товарів соціального значення. Зокрема вже перевірено об’єкти роздрібної торгівлі пальним у Новоград-Волинському районі.

Контроль за дотриманням діючого законодавства в частині формування, встановлення та застосування державних регульованих цін відбувається спільно працівниками Головного управління ДПС, Головного управління Держпродспоживслужби та Управління стратегічних розслідувань у Житомирській області.

Фахівці податкової нагадують суб’єктам господарювання про неприпустимість встановлення необґрунтовано високих цін, особливо в умовах воєнного стану на території України. Усі такі порушення будуть зафіксовані та матимуть для недобросовісних підприємців наслідки, передбачені законом – штрафи й інші заходи адміністративного впливу.

Нагадаємо, що 18 травня в.о. начальника ГУ ДПС у Житомирській області Сергій Красиленко та очільник ГУ Держпродспоживслужби у Житомирській області Олександр Шпита підписали Меморандум про співробітництво та партнерство щодо здійснення державного контролю та спостереження у сфері ціноутворення.