Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями Головного управління ДПС у Житомирській області виявлено незаконну торгівлю підакцизними товарами!

опубліковано 23 лютого 2022 о 16:57

Головним управлінням ДПС у Житомирській області, з метою виявлення фактів здійснення незаконної торгівлі підакцизними товарами у мережі Інтернет, здійснюється моніторинг інтернет-сайтів з продажу алкогольних напоїв.

Так у лютому 2022 року працівниками відділу фактичних перевірок було здійснено контрольну закупку алкогольних напоїв на сайтах: igvodka.com, alcomall.com.ua, alco-life.com.ua та vodka10.com.ua. Замовлені підакцизні товари було відправлено з м. Одеси, населених пунктів Черкаської та Київської областей.

Під час огляду отриманих поштових посилань встановлено відсутність фіскальних чеків, що підтверджують купівлю підакцизних товарів. Слід зазначити, що під час здійснення розрахунку за замовлену продукцію чеки також не було надано. Акцизні марки на придбаних алкогольних товарах відсутні.

Отриману під час контрольної закупки інформацію щодо громадян, які здійснюю торгівлю підакцизними товарами без відповідних дозвільних документів, направлено до Головних управління ДПС у Київській, Черкаській та Одеській областях.