Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась робоча нарада в Житомирській ОДА

опубліковано 20 січня 2022 о 17:47

Сьогодні, 20 січня, заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Алла Бех прийняла участь у робочій нараді з керівниками територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Нарада пройшла під керівництвом заступника голови Житомирської ОДА Віктора Градівського.

 Під час наради обговорили питання взаємодії з облдержадміністрацією та спільні заходи на відповідних напрямах роботи у 2022 році.

«2021 рік став роком відчутного прогресу в ефективності роботи податкової служби. Протягом 2021 року до Зведеного бюджету надійшло податків та зборів, що контролюються податкової службовою, у сумі 14,7 мільярда гривень, що на 2,7 мільярда гривень, або на 22,2 відсотки більше, ніж  за 2020 рік» - зазначила Алла Бех.

Головне управління ДПС у Житомирській області з метою забезпечення надходжень до бюджетів взаємодіє з державними органами та органами місцевого самоврядування, в тому числі і в частині боротьби з нелегальними АЗС, запобігання тіньовій зайнятості населення, тощо.

Алла Бех підсумувала, що результатом такої співпраці стане відповідальне ставлення до вимог законодавства і своєчасне виконання обов’язків кожним платником податків, і, як результат, розвиток територіальних громад.