Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порядок організації роботи центрів обслуговування платників на час дії карантину

опубліковано 21 грудня 2021 о 13:12

На даний час Житомирська область продовжує перебувати у “червоній зоні” щодо захворюваності на COVID-19 і тому Головне управління ДПС у Житомирській області (далі - ГУ ДПС) рекомендує платникам утриматися від відвідування центрів обслуговування платників (далі – ЦОП) без нагальної потреби. Особливо, якщо проблему, з якою платник збирається звернутися до ЦОП, можна вирішити дистанційно за допомогою електронних сервісів.

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов'язкового відвідування ЦОП, для платників створені всі необхідні умови для зменшення ризику передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій з дотриманням рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України та Тимчасового регламенту роботи ЦОП, який затверджений наказом ГУ ДПС від 12.04.2021 №332, а саме:

- можливість попереднього запису за телефоном відповідного ЦОП (контакти центрів обслуговування платників розміщені у відкритій частині Електронного кабінету (розділ «Прес-центр») та на сайті Головного управління ДПС у Житомирській області у банері «Центри обслуговування платників»);

- візит до ЦОП здійснюється в обмеженій кількості, за наявності захисної маски з розрахунку дотримання дистанції1,5 метраміж присутніми;

- здійснення прийому всієї вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, через скриньки для кореспонденції, які розміщені при вході в ЦОП, через Електронний кабінет в режимі «Листування з ДПС» або поштою.

У ЦОПах постійно здійснюються заходи із забезпечення режиму поточної дезінфекції: вологе прибирання приміщень з використанням дезінфікуючих засобів, регулярне провітрювання приміщень, розміщення в приміщеннях ЦОП антисептиків для рук.

Нагадуємо, на період карантину ЦОП ГУ ДПС у Житомирській області працюють з понеділка по четвер з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв., перерва на обід з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв.