Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заходи з протидії незаконному обігу пального тривають

опубліковано 06 грудня 2021 о 15:36

Управлінням контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Житомирській області спільно з управлінням стратегічних розслідувань національної поліції в Житомирській області, працівниками превентивного блоку територіальних відокремлених підрозділів поліції Житомирської області, на виконання доручення Кабінету Міністрів України (протокол засідання від 03.03.2021 № 29), проводяться комплексні спільні заходи з протидії незаконному обігу пального на території м. Житомира та Житомирської області.

За результатами проведених заходів на території Житомирської області виявлено ряд суб’єктів господарювання, які здійснювали реалізацію та зберігання пального без наявності відповідних дозвільних документів, встановлено факт зайняттям однією із АЗС забороненим видом діяльності.

Також виявлено переміщення дизельного палива у кількості 30900 м3 без відповідної реєстрації в Єдиному реєстрі акцизних накладних акцизної накладної та належним чином оформлених товарно-супровідних документів, виявлене пальне вилучено у встановленому чинним законодавством порядку.

На порушників законодавства у сфері обігу пального, складено протоколи про вчинення адміністративного правопорушення.

Робота за даним напрямком триває!