Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податків – 2020»

опубліковано 02 грудня 2021 о 17:30

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася урочиста церемонія, яка присвячена нагородженню переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податків – 2020», організатором якої є Асоціація платників податків України.

Під час заходу, що відбувся у форматі відеозв’язку, були присутні в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Марія Кисельова, Голова Ради ТВ ВГО АППУ в Житомирській області Геннадій Карпінський.

Переможцем від області за підсумками минулого року визнаний найсумлінніший платник податків  - ТзОВ «Луч-К».

Захід відбувся в Міністерстві фінансів України та одночасно в форматі онлайн в Головних управліннях регіонів.

Марія Кисельова звернулась з вітальним словом до переможця рейтингу та  побажала керівнику підприємства й надалі тримати високе звання сумлінного платника податків та висловила сподівання, що кількість таких платників в подальшому буде тільки зростати.

В свою чергу, Тетяна Карпінська, представник ТОВ «Луч-К», підкреслила важливість проведення щорічного рейтингу та висловила слова подяки організаторам за відзначення та високу оцінку їх діяльності.

Нагадаємо, що Рейтинг сумлінних платників податків щорічно проводиться за ініціативою Асоціації платників податків України. Підприємства оцінюються за такими критеріями, як повнота та своєчасність сплати податків, дотримання податкової дисципліни, розмір середньомісячної заробітної плати по підприємству, кількість офіційно працевлаштованих осіб, суми коштів, витрачених на соціальні програми та благодійні акції тощо.