Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проблемні питання блокування податкових накладних обговорили на спільній онлайн-нараді

опубліковано 26 листопада 2021 о 16:50

Сьогодні відбулася спільна онлайн-нарада із представниками аграрного сектору - сільськогосподарськими виробниками Коростенського району.

Учасниками онлайн-наради були - заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Володимир Шелест, в.о. заступника начальника Алла Бех, заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОДА Наталія Арендарчук, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Анжеліка Бевза, заступник начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Ігор Голота, заступник начальника відділу моніторингу операцій та ризиків, роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Катерина Д’яченко.

До онлайн зустрічі також приєдналась радник заступника Міністра фінансів України Ольга Богданова.

На зустрічі розглядались питання блокування реєстрації податкових накладних, розрахунків коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Особливу увагу приділено питанням віднесення платників до «ризикового» платника податків, прийняття Таблиці даних платника ПДВ.

«Аграрний сектор є одним з базових в економіці, відповідно, всі засоби державного регулювання мають сприяти його ефективному функціонуванню. Для аграрного сектору особливо відчутним засобом державного регулювання є оподаткування, тому нашим заданням є допомогти аграріям у вирішення тих нагальних проблем, які найбільш їх турбують», – зазначив Володимир Шелест.

Двосторонній зворотний зв’язок продемонстрував важливість заходу. Представники підприємницької спільноти отримали професійні роз’яснення з питань, які виникають під час їх діяльності і пов’язані з реєстрацією ПН/РК в ЄРПН.

Співпраця продовжиться і у подальшому.