Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся вебінар щодо застосування окремих норм податкового законодавства

опубліковано 17 листопада 2021 о 15:59

Сьогодні, в Головному управління ДПС у Житомирській області, за ініціативи територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціації платників податків України» у Житомирській області, відбувся онлайн-вебінар для платників податків щодо застосування окремих норм податкового законодавства.

У онлайн-вебінарі взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Володимир Шелест,  Голова Ради  ТВ ВГО «АППУ» у Житомирській області Геннадій Карпінський, керівник МВ АППУ у м. Житомирі Олена Астахова, заступник начальника відділу моніторингу операцій та ризиків, роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Катерина Дяченко, заступник начальника управління по роботі з податковим боргом Оксана Завадська, начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Олександр Мушицький.

В ході вебінару для платників податків фахівці Головного управління ДПС в області зупинили увагу на питаннях щодо:

-         розблокування податкових накладних та основні критерії ризиковості господарських операцій;  

-         вжиття заходів з погашення податкового боргу;

-         одноразове (спеціальне) добровільне декларування.

Оскільки тема блокування податкових накладних на сьогоднішній день є дуже актуальною, особливо для сільськогосподарських виробників, вона викликала жваву дискусію та активне обговорення серед присутніх та платників податків. Фахівці відповіли на усі поставлені запитання.

Володимир Шелест позитивно відзначив  ініціативу ТВ ВГО «АППУ» у Житомирській області в проведенні вебінару та запевнив, що практика подібних семінарів буде продовжуватись і надалі.

Зустріч пройшла конструктивно та корисно для всіх учасників заходу.