Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Алла Бех: Боротьба з податковим боргом та попередження його виникнення – пріоритет у нашій роботі

опубліковано 12 листопада 2021 о 16:00

Проблемні питання щодо погашення податкового боргу підприємствами Житомирщини в чергове обговорили в Головному управлінні ДПС у Житомирській області.

Зокрема, сьогодні відбулася зустріч в.о. заступника начальника Головного управління ДПС в області Алли Бех з головою Хорошівської селищної громади Володимиром Столярчуком, заступником селищного голови Сергієм Засімчуком та директором Хорошівського житлово-комунального підприємства Сергієм Мартинюком.

«Зустрічі з керівниками як комунальних, так і приватних підприємств області відбуваються щоденно – наші двері відкриті для кожного, адже діалог сприяє пошуку рішення проблемних питань щодо заборгованості і шляхи її погашення. Важливо те, що ліквідувавши борг, ми наповнимо державний бюджет й одночасно дамо можливість підприємству, у минулому – боржнику, стабільно розвиватися. Що стосується комунальних підприємств, то це ще й запорука комфорту і якісних послуг для населення громад», – наголосила в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Алла Бех.

Довідково.

Хорошівське ЖКП займається очищенням та постачанням води на території відповідної селищної громади. Загальна сума податкової заборгованості на сьогодні становить 1,4 млн грн.