Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Користуйтесь електронними сервісами!

опубліковано 02 листопада 2021 о 16:19

У зв'язку із перебуванням Житомирської області у “червоній зоні” щодо захворюваності на COVID-19 Головне управління ДПС у Житомирській області рекомендує платникам утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби та скористатися послугами Електронного кабінету, який дає можливість отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів без особистих візитів до служби.

Подаючи звітність в електронному вигляді, Ви позбавите себе потенційних ризиків зараження на COVID-19.

Єдина вимога для подання звітності в електронному вигляді є наявність електронного цифрового підпису, який кожен може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів.

Крім того для зручності платників податків Державною податковою службою України запроваджено сервіс «Електронний кабінет», скористатись яким можливо цілодобово як з персональних комп’ютерів так і з смарт-пристроїв, сервіс працює безкоштовно. Електронний кабінет є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Державної податкової служби України з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

За допомогою цього сервісу можливо сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, створити найбільш популярні заяви і запити щодо отримання певної інформації від ДПС, тощо.

Платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, тобто, отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, перевірити стан поданої звітності та стан розрахунків з бюджетом.

Для ознайомлення користувачів з роботою Електронного кабінету функціонує розділ «Допомога», який детально ознайомить користувача із роботою його сервісів.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua.

 

Бажаємо усім здоров'я та рекомендуємо скористатися електронними сервісами ДПС!