Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Житомирської області пройшли урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

опубліковано 13 жовтня 2021 о 13:40

Сьогодні, у Головному управлінні ДПС у Житомирській області, відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України.

Привітав колектив податкової зі святом виконуючий обов’язки начальника Ігор Завгородній.

«Шановні колеги, вітаю вас зі святом мужності, самовідданості й благородства! Саме такими словами можна сміливо охарактеризувати кожного українця, що в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. З нагоди свята в чергове висловлюємо щирі слова вдячності й поваги ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям. Міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам і Вашим родинам! Бажаю усім нам миру й мужності, бути гідними славних традицій козацького роду, успішно виконувати свій обов’язок перед державою та українським народом!», – звернувся до колективу із вітальними словами Ігор Завгородній.

На урочистій нараді оголошено Подяку Державної податкової служби України старшому державному інспектору Коростенської ДПІ Віталію Каленському – за активну громадську позицію, особисту мужність та самовідданість, проявлені при захисті державного суверенітету та з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України.