Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Отримати КЕП для ПРРО без відвідування пункту реєстрації мають можливість лише юридичні особи

опубліковано 01 жовтня 2021 о 14:49

Головне управління ДПС у Житомирській області інформує, що отримання кваліфікованого електронного підпису для програмних реєстраторів розрахункових операцій без відвідування відокремленого пункту реєстрації можливе виключно для юридичних осіб (керівника або посадової особи) за наявності чинного КЕП.

Інструкцію щодо дистанційного формування сертифікатів для ПРРО наведено у розділі «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО» офіційного інформаційного ресурсу Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (https://acskidd.gov.ua) у підрозділі «Підготовка документів та реєстрація» в категорії «електронна печатка для РРО (Юридична особа)».

Фізичним особам – підприємцям для отримання КЕП для ПРРО необхідно звернутися до відокремленого пункту реєстрації з відповідними реєстраційними документами.

Перелік реєстраційних документів можна переглянути у розділі «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО» офіційного інформаційного ресурсу Надавача, обравши категорію «електронна печатка для РРО (Фізична особа)».

Також нагадаємо, що надання електронних довірчих послуг ІДД ДПС здійснює лише за попереднім записом до відповідного відокремленого пункту реєстрації. Такий порядок запроваджено в межах заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19 на території України.