Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відзначено переможця регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2020»

опубліковано 14 вересня 2021 о 17:49

Сьогодні, 14 вересня, відбулося урочисте відзначення й нагородження переможця Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2020» на регіональному рівні –це Товариство з обмеженою відповідальністю «Луч – К».

Високі стандарти якості, нові тенденції та доступні ціни допомогли меблевій фабриці «Луч» здобути хорошу репутацію як серед житомирян, так і у всій Україні.

У нагороджені переможця, в особі директора підприємства Геннадія Карпінського, взяли участь начальник Головного управління ДПС у Житомирській області Костянтин Гавриш, заступник начальника Володимир Шелест, виконавчий директор дирекції АППУ у Житомирській області Микола Полак, голова міського осередку АППУ у м. Житомирі Олена Астахова.

Костянтин Гавриш зазначив: «Висока податкова культура й прозоре ведення бізнесу зробило Меблеву фабрику «Луч» прикладом відповідальності перед державою і своїми працівниками. Тому не дивно, що підприємству вдалося очолити рейтинг сумлінних платників податків Житомирщини. Бажаю професійного успіху, втілення цікавих ідей та надійних партнерів».