Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась зустріч щодо створення зручних та сприятливих умов для отримання консультаційних послуг суб’єктами підприємницької діяльності та громадянами

опубліковано 26 липня 2021 о 14:08

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області відбулася зустріч начальника Костянтина Гавриша та виконавчого директора НУО «Сучасний Формат» Жанни Соловйової.

Зустріч відбулась в рамках реалізації проекту створення Консультаційного центру підтримки малого та середнього бізнесу у м. Житомирі.

Сторони обговорили питання щодо забезпечення платників податків якісними та своєчасними послугами, які можна отримати за принципом «єдиного вікна».

Костянтин Гавриш відмітив: «Нашою метою є створення зручних та сприятливих умов для отримання консультаційних послуг суб’єктами підприємницької діяльності та громадянами. Сподіваюсь, що всі запроваджені проекти будуть успішно реалізовані, а нові ідеї та ініціативи - втіляться в нові цікаві та корисні проектні розробки».

Довідково: НУО «Сучасний Формат» – громадська організація, яка з 2007 року займається реалізацією суспільно корисних проектів у Житомирській області та за її межами.