Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками громадськості – шлях до співпраці

опубліковано 06 липня 2021 о 13:09

На сьогоднішній день пріоритетним напрямком діяльності органів податковою служби є підвищення рівня сервісного обслуговування платників податків. Про це сьогодні говорили під час зустрічі в Головному управління ДПС у Житомирській області.

Участь у зустрічі прийняли начальник ГУ ДПС в області Костянтин Гавриш, голова Всеукраїнської громадської організації АППУ в Житомирській області Геннадій Карпінський, голова міського осередку АППУ у м. Житомирі Олена Астахова, голова Громадської ради при ГУ ДПС в області Тетяна Годовська.

Костянтин Гавриш зазначив: «Сервісне обслуговування платників податків є пріоритетним завданням податківців. Ті зміни, які відбуваються в податковій службі є зручним та комфортним механізмом роботи з платниками податків».

Конструктивний діалог, що склався між керівництвом та представниками громадськості, бізнес-спільноти сприяє налагодженню партнерства і формування податкової культури.

На кінець зустрічі Костянтин Гавриш відмітив, що індивідуальний підхід до кожного платника податків є запорукою довірливих відносин та сприяють збільшенню добровільних надходжень до бюджету.