Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 5 місяців 2021 року упереджено несплату податків на суму 4,9 млн.грн.

опубліковано 07 червня 2021 о 13:40

Протягом січня-травня 2021 року відділом перевірок податкових агентів юридичних осіб управління податкового аудиту проведено 31 перевірку, з них: 10- планових та 21 - позапланових документальних перевірок, згідно ст.78 Податкового кодексу  України щодо припинення діяльності.

Перевірками охоплено платників податків, які за результатами господарської діяльності мають найбільші ризики несплати до бюджету ПДФО, військового збору та єдиного соціального внеску.

В результаті контрольно – перевірочних заходів виявлено та упереджено несплату податків на суму 4,9 млн. грн. Забезпечено погашення грошових зобов’язань у сумі 2,0 млн. грн.

Відділом проведено аналіз та надано заперечення по 389 юридичних особах платникам податків які подали заяви з метою зняття з обліку, щодо доцільності проведення документальних перевірок з питання своєчасності, достовірності, повноти нарахування, утримання та сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору, правильності обчислення та своєчасності сплати ЄСВ.