Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 5 місяців 2021 року надійшло 46 письмових запитів на публічну інформацію

опубліковано 04 червня 2021 о 09:23

Протягом січня-травня 2021 року до Головного управління ДПС у Житомирській області надійшло 46 письмових запитів на публічну інформацію, у тому числі: 22 від фізичних осіб, 24 від юридичних осіб.

У порівнянні з аналогічним періодом 2020 року кількість запитів збільшилась на 2 одиниці.

Запитувачів цікавила інформація щодо: перебування платника на обліку та наявності заборгованості, сум сплачених податків, нарахування податків, надання реквізитів бюджетних рахунків для сплати податків, кількості платників, які перебувають на обліку в ГУ ДПС, переліку житлово-будівельних та обслуговуючих кооперативів, що перебувають на обліку в ГУ, отримання РНОКПП, подання звітності, кількості поданих звернень до суду, надання інформації по розгляду апеляційної скарги в суді, укладення договорів про добровільне страхування, надання документів, які слугували підставою виникнення боргу, відкритих банківських рахунків, надання довідок, надання копій документів, отримання податкової вимоги, результатів проведення перевірки, надання документів про віднесення платника критеріям ризиковості тощо.

Згідно з аналізом результатів опрацювання запитів на публічну інформацію:

-31 запит задоволено, з наданням інформації;

-у задоволенні 14 запитів відмовлено на підставі п. 1 ст. 22 Закону України від 13 січня 2011 року №2939-VI «Про доступ до публічної інформації», запитувачам надано відповідні роз’яснення;

-1 запит направлено до належного розпорядника інформації на підставі п.3 ст.22 Закону №2939;

Протягом 5 місяців 2021 року не якісного розгляду та порушень термінів розгляду запитів на отримання публічної інформації не виявлено.