Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щирі вітання Наталії Красуленко за поетичні твори

опубліковано 03 червня 2021 о 17:48

Понад напружену і важливу державну діяльність працюючі фахівці Головного державного управління ДПС у Житомирській області мають свої творчі захоплення.

Тож сьогодні у колективі Головного управління ДПС у Житомирській області відбулась приємна подія - керівник відомства Костянтин Гавриш привітав нашу колегу – Наталію Красуленко, у творчому надбанні якої понад 300 поетичних творів.

Про її літературні захоплення опубліковано в книжці «Творчі податківці», яка вийшла з друку за сприяння ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України».У книзі вперше висвітлюється цікаве творче життя як працюючих фахівців, так і ветеранів податкової служби.

Наталія Красуленко уродженка мальовничого міста на Житомирщині – Коростишева. Твори Наталії неодноразово друкувались у «Коростишівській газеті», редакцією якої поетеса нагороджена грамотою в номінації «Духовність лірики». «Захоплення українською літературою бере свій початок з дитинства, ще з казок Всеволода Нестайко, любов до яких привив мій дідусь – Іван Красуленко. Поетичні рядки, вірші, нариси для мене – це неповторний спосіб висловлення власної думки, любові до України. Адже неможливо писати про те, чого ніколи не відчував» - ділиться Наталія.

Під теплі оплески колег Костянтин Гавриш вручив Наталії Красуленко книгу «Творчі податківці» та квіти. Також вітальні слова подяки адресовані Голові Житомирської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС Сергію Рудюку.