Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Міжнародний День захисту дітей – в гостях у податківців

опубліковано 01 червня 2021 о 18:22

Сьогодні, у Міжнародний День захисту дітей до Головного управління ДПС у Житомирській області завітали дітки, батьки яких своєю щоденною працею забезпечують виконання функцій з наповнення бюджетів, надання послуг з обслуговування платників податків.

Щирі посмішки, веселі, позитивні дитячі оченята отримали незабутні враження від теплої зустрічі, а особливо від проведеної екскурсії до робочого кабінету керівника служби, актової зали, комп’ютерного приміщення. Дітлахи швидко зайняли місця у «президії» та з трибуни через мікрофон розповіли про себе, свої успіхи та мрії.

Вітаючи з Днем захисту дітей Костянтин Гавриш відмітив: «Ви наше майбутнє. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, всебічно розвивайтесь, щоб стати гідними громадянами. Дитинство – найпрекрасніша мить вашого життя, це пора сподівань та здійснення мрій. Тож бажаю, щоб всі ваші мрії здійснилися і дитинство було щасливим.»

У дружній, веселій атмосфері малята розповідали вірші, пригощались солодощами та на завершення зустрічі щиро подякували за подаруночки.