Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виявлено черговий факт незаконної торгівлі алкогольними напоями через мережу інтернет

опубліковано 07 травня 2021 о 11:06

З метою виявлення фактів торгівлі у мережі інтернет алкогольними напоями без відповідних дозвільних документів систематично здійснюються відповідні заходи.

Так, працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту здійснено контрольні закупки через мережу Інтернет, зокрема, на вебсайтах - elitalk.com.ua, dutylike.com.ua alkoduty.com.ua було придбано алкогольні напої на суму 667 грн.

Після здійснення телефонних замовлень за номерами, зазначеними на сайтах, замовлену алкогольну продукцію було направлено на зазначені відділення нової пошти. Слід зазначити, що замовлені алкогольні напої було направлено з різних населених пунктів Вінницької області.

Під час огляду отриманих алкогольних напоїв встановлено, що на жодному з отриманих алкогольних напоїв не були наклеєні акцизні марки.

З метою координації дій щодо зупинення незаконної торгівлі підакцизними товарами інформація про коло осіб, які задіяні у схемі розповсюдження контрафактного алкоголю, була направлено до Головного управління ДПС у Вінницькій області та Головного управління ДФС у Вінницькій області.